DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO

Gestoofde koolrabi met tuinkruiden

De unieke smaak van koolrabi met de frisse toets van verse peterselie.

Gestoofde koolrabi met tuinkruiden

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 400 g koolrabi
  • 1/2 theelepel zout
  • 10 g boter
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 eetlepel fijn geknipte peterselie
instructions

Bereiding

  1. Schil de koolrabi.
  2. Snijd deze in vieren en vervolgens in 3 mm dunne plakjes.
  3. Snijd ook het verse malse blad en de stengels in stukjes.
  4. Breng een laagje water van ongeveer 1 cm met de boter aan de kook.
  5. Voeg de stukjes koolrabi toe en stoof ze in 10 minuten beetgaar.
  6. Breng de groente op smaak met nootmuskaat en strooi de peterselie eroverheen.

 

 

door Odin