Homemade chocolade granola

ingrediënten
  • Havervlokken grof 400gr
  • Havervlokken dun 200gr
  • Amandelnoten 300gr
  • Zonnebloempitten 100gr
  • Pompoenpitten 100gr
  • Kokosschilfers 100gr
  • Cacaopoeder 80gr
  • Kaneel 2 theelepels
  • Esdoornsiroop 6 eetlepels
  • Kokosolie 6 eetlepels
Bereiding

Voor ca. 1 kg knapperige granola:

  1.  Meng alle ingredienten goed.
  2. Bak uitgespreid op enkele bakplaten 20 à 30 min in de oven op 150 tot max 180gr (afhankelijk van je oven).
  3. Roer halverwege de baktijd in de granola.
  4. Laat alles goed afkoelen.
  5. Voeg na het bakken eventueel nog je persoonlijke favorieten eraan toe, zoals maanzaad, sesamzaad, droge vruchten, chocolade drops,...
  6. Schep de granola in luchtdichte potten.

 

Smakelijk en veel plezier bij het klaarmaken!

 

recept door Katrien Vandenbroucke