Paksoi met courgette en sojascheuten

ingrediënten
  • paksoi
  • courgette
  • 50 gram sojascheuten
  • 1 sjalot of ui
  • 1 teen knoflook
  • gemberpoeder
Bereiding
  1. Snipper de sjalot en pers de knoflook in een pers.
  2. Snijd de courgette in grove blokjes.
  3. Snijd de paksoi (groen plus een stukje steel) in grove stukken.
  4. Doe wat olie in grote koekenpan en doe, als die goed warm is ,de ui en de knoflook erbij.
  5. Laat even fruiten en voeg dan een forse theelepel gemberpoeder toe en roer een keer door.
  6. Doe de blokjes courgette erbij en laat 3 minuten pruttelen, doe dan ook de paksoi erbij, roer nog eens door en laat nog 2 minuten pruttelen.
  7. Roer er tenslotte de sojascheuten door,stoof nog 1 minuut en serveer,