5 redenen om voor een BOX te kiezen

 

✓ GEMAKKELIJK én GEZOND

Elke box zit boordevol biologische en/of biodynamische producten. Door de grote diversiteit eet je gevarieerder dan ooit. Gezond eten is zo heel gemakkelijk: jouw box vol vitaminen staat om de hoek klaar in jouw afhaalpunt.

 

✓ Vers van ons veld

Daags na de oogst liggen onze biogroenten vaak al bij jou in de koelkast. Verser kan gewoonweg niet. Dat is de kracht van korte keten. Laat je meevoeren door een heerlijke variëteit van wel 50 verschillende soorten groenten. Vaste klassiekers zoals courgette, radijs, prei, wortel, tomaat,... maar ook nieuwe soorten zoals zoete aardappel, oranje bloemkool, puntpaprika, tuinbonen of rabarber.

Koos je voor een vaste biobox? Dan ken je de samenstelling steeds vanaf de woensdag vooraf.

 

✓ FLEXIBEL

Via onze webshop kan je heel gemakkelijk je box (aan)vullen met ons complete aanbod eigen oogst en honderden andere (lokale) bioproducten. Een absoluut pluspunt voor veel van onze abonnees!

Koos je voor een vast ritme maar lukt het eens niet om je box af te halen? In een handomdraai kan je de levering verschuiven, schenken of annuleren via je online account.

Blijkt de formule toch niets voor jou? Geen probleem, wijzigen is erg makkelijk en je abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

✓ Ken jouw bioboer

Jouw biobox is een box met een verhaal. Onze vaste boeren Cies, Matthias, Florence en Stefan werken elke dag hard om jou de lekkerste biogroenten van de beste kwaliteit te bezorgen. In onze nieuwsbrieven zijn de boeren regelmatig zelf aan het woord. Je bent ook altijd welkom voor een bezoekje op onze boerderij!

→ Lees meer over onze boerderij

 

✓ DUURZAAM

Door jouw engagement via een abonnement kunnen de boeren een stabiel en duurzaam teeltplan opstellen. Er worden groenten gezaaid en geplant naargelang het aantal abonnees. Zo creeëren we samen een duurzame band tussen boeren en eters, zonder voedselverspilling en gericht op het ritme van de bioboxen.