DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO
Winterse groentetaart met geroosterde rode biet, wortel, frisse feta en tijm. Om je duimen en vingers van af te likken. Nog een groene salade erbij, en ... komen eten!
- 20 februari, 2025
Een frisse, knapperige lentesalade met spelt, gegrilde asperges en frisse groenten, afgemaakt met een limoendressing. Simpel, voedzaam en vol smaak. Perfect als lunch of bijgerecht!
- 19 februari, 2025
Dit gerecht combineert asperges met labneh, bruine boter en geblakerde citroen. De smaken zijn fris, romig en hartig tegelijk. Eenvoudig te maken en perfect om te delen.
- 19 februari, 2025
Deze soep combineert prei, asperges en romige yoghurt met de zilte frisheid van zeekraal. Licht, verfijnd en perfect voor een koele lentesmaak.
- 19 februari, 2025
Het minder bekende broertje van de wortelcake maar niet onbemind. Spicy en sweet in één dessert.
- 12 februari, 2025
Deze keisappige kip met citroen en knolselderij is heerlijk simpel en zit boordevol smaak. De kip wordt geroosterd op een bedje van wintergroenten, terwijl de citroen vanbinnen voor extra sappigheid zorgt. Even de oven in en klaar—bijna geen werk, maximaal genieten!
- 12 februari, 2025
Goudbruin gebakken, sappig vanbinnen en heerlijk geparfumeerd met sinaasappel, honing en tijm – deze braadkip is pure comfortfood met een frisse twist. Perfect voor een gezellige maaltijd waarbij de oven het meeste werk doet.
- 12 februari, 2025
Winter op je bord: zoet, kruidig en onweerstaanbaar zacht – deze klassieker brengt instant gezelligheid in je keuken. Met een vleugje kaneel en kruidnagel voor extra warmte. Perfect als bijgerecht bij een feestelijke maaltijd of gewoon op een doordeweekse dag.
- 11 februari, 2025
Deze geroosterde kip met za'atar, sumak en citroen brengt warmte en diepe smaken op je bord. Perfect voor frisse herfst- en winterdagen, met een balans tussen kruidig, fris en hartig.
- 11 februari, 2025
Ontdek dit recept voor een frisse, bloemige mocktail met een kruidige twist. Een combinatie van appelsap, de florale toets van vlierbloesem en het aromatische karakter van verse salie. Een lichte, sprankelende mocktail die perfect past bij de eerste zonnestralen en bloesems in de lucht!
- 04 februari, 2025
Deze Rabarber & venkel mocktail combineert de frisse zuren van rabarber met het zachte, anijsachtige aroma van venkel. Een verfijnde, kruidige en verfrissende combinatie.
- 03 februari, 2025
De lente is in de lucht! Tijd voor een verfrissende mocktail die perfect past bij zonnige dagen en bloeiende natuur. Deze Cherry blossom fizz combineert de fruitige zoetheid van Yugen’s Cherry Thyme Kombucha met de florale frisheid van vlierbloesemsiroop – beide te vinden in onze webshop!
- 03 februari, 2025