Japans zonder sushi
Japans eten wordt al te vaak herleid tot sushi, terwijl het een keuken met zoveel mogelijkheden is. Maar... hoe begin je daar nu aan? Samen leren we de basisingrediënten kennen en hoe je ze best bereidt.
Kookworkshop - Lieve Ferdinande
De smaakmakers zijn hierbij essentieel, ook die leer je doorgronden. Kom mee, ontdek en geniet, er gaat een nieuwe culinaire wereld open dankzij deze workshop.
De maaltijd is plantaardig, Japanners zijn daar goed in. Samen maken we allerlei sharing gerechtjes. Ah, ja en voor het fun-aspect: een van de gerechtjes zijn gyoza's, we gaan die leren vouwen!
Wanneer:
woensdagavond 22 januari: 18:30 - 22:00
Locatie:
De Wassende Maan - Beekstraat 35, 9800 Astene
Inschrijven:
mailen naar lieve.ferdinande@gmail.com en vervolgens je betaling in orde brengen.
Kostprijs: €45
Meebrengen:
Een mesje en een snijplank
Een potje voor een eventueel restje
Keukenhanddoek en als je dat wil een schort