
Infoavond | Duurzame vis op je bord, bestaat dat?
met Nancy Fockedey
Vis kopen is als consument geen 'walk in the park'. De ene vis draagt een ASC-label, de andere een MSC-label. Wat is het verschil en waar staan ze nu eigenlijk voor? Mag je nog tongschar of kabeljauw eten of zijn ze met uitsterven bedreigd? Welke vissoort is nu op welke manier gevangen en wat is de impact daarvan op de zeebodem? Wat is het verschil tussen traditionele en duurzame visvangst? En biologische vis, bestaat dat eigenlijk wel?
Op donderdag 5 oktober krijg je antwoord op al jouw vragen. Nancy Fockedey van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) doet alles uit de doeken. Je gaat naar huis met een hoofd vol informatie en een broekzak vol tools die jouw helpen om in de toekomst makkelijk duurzame keuzes te maken.

Praktisch
Wanneer?
donderdag 5 oktober 2023
19u30 - ca. 21u
met open bar voor- en achteraf
Prijs?
gratis
Inschrijven?
Via onderstaand formulier
Waar?
De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze
IK schrijf me gratis in