DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO
We vieren de bloemenweelde van het afgelopen seizoen en zeggen een heel erg grote dankjewel! Het feest is er voor mensen die Bloemenwij van dichtbij of iets verderaf steunden en voor geïnteresseerden die graag kennismaken. Iedereen is welkom!
oktober 05, 2024
- oktober 05, 2024
VOLZET - Leer gezellig in groep heerlijke libaneese sharinggerecht op tafel toveren.
oktober 09, 2024
- oktober 09, 2024
Kimchi wordt in Korea bij ongeveer elk gerecht gegeten. Het is ontstaan als methode om groenten te bewaren, maar dankzij de lokale smaakmakers ontwikkelde het zich tot een ware smaakbom.
november 27, 2024
- november 27, 2024
Japans eten wordt al te vaak herleid tot sushi, terwijl het een keuken met zoveel mogelijkheden is. Maar... hoe begin je daar nu aan? Samen leren we de basisingrediënten kennen en hoe je ze best bereid.
januari 22, 2025
- januari 22, 2025
Deze aloude bewaartechniek is niet alleen een van de meest ecologische die je kan bedenken, ze is ook nog eens supergezond.
maart 26, 2025
- maart 26, 2025
In mei is het volop de tijd van blaadjes en stengels. Blaadjes van nieuwe plantjes: looksoorten, onkruid zoals zevenblad, duizendblad, weegbree, paardenbloem. Heerlijk om de eerste lentegerechtjes te maken.
mei 03, 2025
- mei 03, 2025
Deze keer gaan we op Zweedse ontdekkingstocht. Na deze workshop knutsel je je (mid)zomer-buffet helemaal zelf in elkaar.
juni 04, 2025
- juni 04, 2025