Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Chinese kool met eireepjes

Chinese kool met eireepjes

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 Chinese kool
  • zonnebloemolie
  • 2 eieren
  • ½ tl komijn
  • zout
  • cayennepeper
  • 2 tenen knoflook, geperst
instructions

Bereiding

  1. Was de Chinese kool en laat ze uitlekken. Snijd de kool in reepjes van ongeveer een centimeter breed. Roerbak de Chinese kool in ongeveer 5 tot 10 minuten beetgaar.
  2. Kluts de eieren met komijn, kruidenzout, cayennepeper en knoflook en bak er een omelet van.
  3. Snijd de omelet in reepjes en schep deze door de Chinese kool.
  4. Laat nog even op een laag pitje staan om de smaken wat door te laten trekken.
  5. Heerlijk met bijvoorbeeld gemengde (wilde) rijst of rogge.

Kruidige omeletreepjes met knapperig gewokte Chinese kool.

 

door Odin