DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO

Salie en appel mocktail

Ontdek dit recept voor een frisse, bloemige mocktail met een kruidige twist. Een combinatie van appelsap, de florale toets van vlierbloesem en het aromatische karakter van verse salie. Een lichte, sprankelende mocktail die perfect past bij de eerste zonnestralen en bloesems in de lucht!

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 150 ml troebel appelsap (bijv. bio appelsap uit onze webshop)
  • 20 ml vlierbloesemsiroop
  • 10 ml vers limoensap
  • 3 à 4 blaadjes verse salie
  • 50 ml bruiswater of tonic (bijv. Indian Tonic uit onze webshop)
  • IJsblokjes
  • Appelschijfje & extra salieblaadjes voor de afwerking
instructions

Bereiding

  1. Kneus de salieblaadjes lichtjes in een glas om de aroma’s vrij te laten komen.
  2. Voeg het appelsap, vlierbloesemsiroop en limoensap toe.
  3. Roer zachtjes en voeg ijsblokjes toe.
  4. Vul aan met bruiswater of tonic voor een sprankelende toets.
  5. Werk af met een schijfje appel en een extra salieblaadje.

Smakelijk!