nieuws

Ontdek onze vernieuwde biowinkel!

't Is eindelijk zover! Na de grote verbouwing is onze splinternieuwe biowinkel op de boerderij helemaal klaar. We zijn fier op het resultaat van alle vernieuwingen. Kom je gauw ook een kijkje nemen?

 

NIEUWE ECO KOELCEL & VRIESWAND

Onze kraakverse oogst krijgt de ereplaats in de winkel. In de koelcel met ecologische techniek op CO² vind je voortaan ook de nieuwe koelwand voor de verpakte verswaren, kazen, veggieproducten, broodbeleg,... Om de hoek in de winkel staat de grote nieuwe ecologische diepvrieswand.

NIEUWE BULKAFDELING

Tijd voor meer zero-waste! We installeerden een grote bulkafdeling met een mooi assortiment verpakkingsvrije producten, die je in je eigen meegebrachte verpakking kan afwegen.

RUIMERE VERSTOOG

We breidden het aanbod in de verstoog uit. Naast lokale kazen, tapas en (vegan) gebak vind je o.a. ook een vegetarisch aanbod, bereide meeneemgerechten en soep.

DUBBELE WINKELRUIMTE

De winkel is nu dubbel zo groot in oppervlakte, met veel bewegingsruimte, mooie nieuwe winkelrekken en een automatische schuifdeur zodat je makkelijk met een winkelkar binnen en buiten kan. Gezelligheid troef want de boerderijsfeer voel je overal, met name in het koffiehoekje met uitzicht op de boerderij.

MODERN EN EIGENTIJDS

De hele winkel kreeg een nieuwe vloer, elektriciteit, verlichting, ramen en natuurlijk een laag frisse ecologische verf in warme kleuren. De boerderijsfeer blijft toch voelbaar aanwezig door alle vernieuwingen heen. Het resultaat? Daar zijn we bijzonder trots op: een moderne biowinkel op de boerderij!