Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Aardappel-sperziebonen salade

Een frisse salade boordevol zomerse smaken: knapperige sperziebonen, geroosterde krieltjes en een vleugje koriander en knoflook.

Aardappel-sperziebonen salade

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 25 kleine krieltjes
  • 10 gepelde knoflooktenen
  • 30 g gehakte koriander
  • 100 g sperziebonen
  • 1 el rijstwijn azijn
  • olijfolie
  • peper en zout
instructions

Bereiding

  1. Rooster de krieltjes en knoflook in de oven op 220°C in 30 minuten gaar. Laat afkoelen.
  2. Meng de rauwe boontjes met rijstwijn azijn, olijfolie en koriander.
  3. Roer de krieltjes door de boontjesmengeling.

 

uit 'Forest Feast' Kookboek door Erin Gleeson