Baguette met broccoli, feta en ovengebakken ham

ingrediënten
  • 1 volkoren baguette
  • 125 g feta
  • 1/2 broccoli
  • 125 g roomkaas
  • ½ bussel basilicum
  • 4 sneetjes ham
  • peper van de molen, zeezout
  • 100 g geraspte mozarella
  • 1 avocado
  • olijfolie
  • gemengde sla
  • 1 handvol pecannoten
Bereiding
  1. Snij de basilicum fijn en meng onder de roomkaas, kruid met peper en zout.
  2. Smeer het uit op het doorgesneden stokbrood.
  3. Beleg met de ham.
  4. Cutter de broccoli grof en verdeel over de beenham.
  5. Verkruimel de feta erover en bestrooi met mozzarella.
  6. Bak 8 min in voorverwarmde oven van 230°.
  7. Werk af met gemengde sla, avocadoblokjes, pecannoten en olijfolie.
  8. Dien onmiddellijk op.
  9. Tip:Vervang broccoli door bloemkool, romanesco, courgetteschijfjes, snijbonen…

 

door Sofie Dumont