Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

BBQ Spitskool

BBQ Spitskool

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 1 spitskool
  • 1 stokje kaneel
  • 6 kruidnagels
instructions

Bereiding

  1. Stop de kaneelstok in de kruin van de spitskool en verdeel de kruidnagels over de hele buitenkant.
  2. Leg de kool op het rooster boven de nog warme kolen. Zet er een deksel op.
  3. Keer na 20 minuten de kool om. Doe dat een keer of vier tot de kool pikzwart geblakerd is. Je mag ze gerust laten liggen tot de volgende ochtend.
  4. Verwijder de buitenste 2 tot 3 lagen van de kool en snijd de zoete kern in vier.

Een eenvoudig recept met een verrassend resultaat: spitskool die langzaam gaart op de barbecue of in de houtskool. Van buiten goed gebakken, van binnen heerlijk zoet en kruidig dankzij kaneel en kruidnagel. Puur, robuust en onweerstaanbaar lekker.

 

door EVA vzw