Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Boontjessalade

Boontjessalade

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 2 rode uien, in partjes
  • 1 tl rijstolie
  • 400 g prinsessenboontjes
  • 100 g gemengde sla
  • 300 g kerstomaatjes, gehalveerd
  • 2 tl olijfolie
  • 2 tl balsamicoazijn
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g geraspte en/of geschaafde parmezaan
  • versgemalen zwarte peper en grof zeezout
instructions

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Schep de partjes ui om met de rijstolie, verspreid ze op een bakplaat en plaats 15 à 20 minuten in de oven, tot de ui gaar en hier en daar krokant is. Kook of stoom de boontjes beetgaar in 6 minuten en laat ze afkoelen. Rooster de pijnboompitten in een droge pan, tot ze goudbruin zijn.
  3. Voeg alle groenten bij elkaar en schep ze om met de olijfolie, azijn en versgemalen zwarte peper en grof zeezout. Werk af met de pijnboompitten en parmezaan.

Een salade die barst van kleur én smaak. Knapperige boontjes, zoete geroosterde ui en sappige kerstomaatjes worden afgewerkt met goudbruine pijnboompitten en flinters Parmezaan.

 

door Karola's kitchen