Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Chips van pastinaak

Krokant, zoet en een tikje aards: pastinaakchips zijn een verrassend alternatief voor de klassieke aardappelvariant. Met hun warme wintersmaak en goudbruine crunch zijn ze ideaal als knabbel bij het aperitief of als knapperige topping bij een gerecht.

Chips van pastinaak

ingredients

Boodschappenlijstje

  • pastinaak
  • 3 dl (zonnebloem)olie
  • zeezout of keukenzout
instructions

Bereiding

  1. Boen de pastinaken goed schoon (of schil ze dun met een dunschiller).
  2. Schaaf ze met een Japanse mandoline of groenteschaaf in flinterdunne plakjes.
  3. Dep ze goed droog met keukenpapier.
  4. Verhit de olie in de wok tot 160°C.
  5. Frituur de groente in kleine porties telkens ongeveer 4 minuten.
  6. Als de olie niet meer bruist, is de chips krokant.
  7. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout.