Contacteer ons
De Wassende Maan

De Wassende Maan

Biopakket
Webshop
Biowinkel
Boerderij
recepten
nieuws en events
DE WASSENDE MAAN LOGO

informatie

  • Onze pakketten
  • Deze week in je box
  • Afhaalpunten
  • Word coöperant

snelle links

  • Webshop
  • Over de boerderij
  • Recepten
  • Openingsuren winkel

klantenservice

  • Veelgestelde Vragen pakket
  • Contact
  • Algemene voorwaarden pakket
  • Privacyverklaring

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van De Wassende Maan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets!


Copyright © 2025 door De Wassende Maan. Alle rechten voorbehouden.

Betaalmethoden

Geroosterde aardperen met feta en dille

ingredients

Boodschappenlijstje

  • 500 g aardperen
  • 1 el olijfolie
  • 2 el boter
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 10 g dille, fijngehakt
  • 75 g feta, verkruimeld
  • peper en zout
instructions

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardperen en borstel ze schoon. Je hoeft ze niet te schillen. Snij in plakjes van een halve centimeter.
  2. Doe de aardperen in een kom, samen met de olijfolie, peper en zout. Hussel goed door mekaar en verspreid op een met bakpapier belegde bakplaat. Zet 25-30 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Smelt de boter in een pannetje en voeg de geperste knoflook en fijngehakte dille toe. Giet over de geroosterde aardperen. Serveer met de feta erover gekruimeld.

Aardperen komen helemaal tot hun recht wanneer je ze roostert. In dit gerecht krijgen ze een krokant jasje in de oven, een frisse toets van dille en een zoute tegenhanger van feta. Een eenvoudig maar bijzonder bijgerecht dat zowel doordeweeks als op een feesttafel past.

recept door 15gram

foto door Ann Verhoeyen