Geroosterde aardperen met feta en dille

ingrediënten
  • 500 g aardperen
  • 1 el olijfolie
  • 2 el boter
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 10 g dille, fijngehakt
  • 75 g feta, verkruimeld
  • peper en zout
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardperen en borstel ze schoon. Je hoeft ze niet te schillen. Snij in plakjes van een halve centimeter.
  2. Doe de aardperen in een kom, samen met de olijfolie, peper en zout. Hussel goed door mekaar en verspreid op een met bakpapier belegde bakplaat. Zet 25-30 minuten in de voorverwarmde oven.
  3. Smelt de boter in een pannetje en voeg de geperste knoflook en fijngehakte dille toe. Giet over de geroosterde aardperen. Serveer met de feta erover gekruimeld.

 

recept

recept door 15gram

foto door Ann Verhoeyen