Skip to main navigation
Main navigation
biobox
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd
Menu
Niet leveren in winkel
Uit
Lasagne met rucola en prei
ingrediënten
250 g lasagnevellen
Vulling:
prei
rucola
knoflook
Saus:
1/2 l melk
125 g slagroom
40 g bloem
150 g geraspte Parmezaanse kaas
300 g mozzarella
nootmuskaat
Bereiding
Maak de prei schoon en snijd in dunne ringetjes.
Spoel de rucola en hak fijn. Hak de knoflook eveneens fijn.
Meng de melk, room en de bloem met de gardes van de handmixer.
Roer er de Parmezaanse kaas, zout en nootmuskaat door.
Snijd de mozarella in plakken.
Giet een bodempje saus in een ovenvaste schaal.
Vul afwisselend met een laag groenten en een pasta vel.
Bestrooi de groentelaagjes met zout en overgiet met saus.
Leg de plakjes mozzarella op het bovenste pasta vel.
Verwarm de oven op 200° C.
Bak de lasagne ongeveer 45 min tot ze bubbelt aan de randen en de bovenzijde mooi bruin is.
prei
rucola
knoflook
↑
biobox
Hoe werkt het?
Bioboxen
Afhaalpunten
Actie
Abonneren
Webshop
FAQ
webshop
biowinkel
onze boerderij
recepten
bloemenwij
fotowedstrijd