DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO

Verkwikkende gember-citrus mocktail

Op zoek naar een verfrissend, alcoholvrij drankje? Deze Ginger Orange Kombucha Mocktail is de perfecte keuze! Met de verkwikkende combinatie van sinaasappel, gember en een vleugje kaneel-suiker aan de rand, is het de ideale dorstlesser voor elke gelegenheid.

Verkwikkende gember-citrus mocktail

ingredients

Boodschappenlijstje

  • sinaasappelsap (versgeperst voor de beste smaak)
  • limoensap
  • gember kombucha (of gemberbier als alternatief)
  • honing of maple siroop (optioneel, voor extra zoetheid)
  • IJsblokjes
  • Sinaasappelpartjes en verse munt (voor garnering)
  • Voor de rand: gemalen Kaneel & kristalsuiker
instructions

Bereiding

  1. Meng gemalen kaneel en suiker op een klein bord.
    Wrijf een limoenschijfje langs de rand van het glas, zodat het sap op de rand blijft zitten.
    Dip de rand van het glas in het kaneel-suikermengsel.
  2. Voeg de siroop, sinaasappelsap en limoensap toe aan een cocktailshaker met een handvol ijsblokjes.
  3. Schud krachtig gedurende ongeveer 10 seconden totdat het goed gekoeld is.
  4. Giet het mengsel in een glas met ijs en een kaneel-suiker rand.
  5. Vul aan met gemberkombucha.
  6. Roer voorzichtig en geniet van de verfrissende smaak van je gember-citrus mocktail.


    door Thyme for a drink