Wok van broccoli, paprika en champignon

Boodschappenlijstje
- 2 el olijfolie
- 1 à 2 stronkjes broccoli
- 1 (rode) paprika
- 2 (bos)uitjes
- 1 teentje knoflook
- 2 tl gember
- 250 g champignons
- 1 el ketjap
- 1 el honing
- 1 el milde chilisaus
- 2 el geroosterd sesamzaad

Bereiding
- Was en snijd de broccoli, de paprika en de (bos)uitjes.
- Verhit olie in een wok. Voeg knoflook, ui en gember toe. Voeg na ongeveer een minuutje de broccoli de champignons erbij. Roerbak dit alles ongeveer 2 minuten.
- Maak intussen saus. Meng de ketjap de honing en de chilisaus in een schaaltje.
- Giet de saus over de groenten en schep dit even door.
- Doe de sesamzaadjes in een droge koekenpan en rooster deze even.
- Bestrooi het geheel met de geroosterde sesamzaadjes.
- Serveer met rijstnoodles of rijst.
Door Kookotheek