
Workshop Koreaanse keukengeheimen
MET AE JIN HUYS VAN MOKJA
Deze avondworkshop met Mokja mag je gerust een poëtisch-culinaire wandeling door de Koreaanse keuken noemen. Je wordt verwelkomd met aperitiefhapjes en een drankje. Daarna neemt Ae Jin van Mokja je mee naar haar roots in Korea. Dat doet ze aan de hand van verschillende gerechtjes, een boeiende uitleg en een intro in het maken van Kimchi.
Kimchi is het nationale gerecht van Korea en is een verzamelnaam voor de velerlei soorten gefermenteerde groentebereidingen. Koreanen eten het bij elke maaltijd als belangrijkste bijgerecht aan tafel. We leren onze eigen Kimchi te maken om daarna ook mee te nemen naar huis.
Achteraf genieten we samen van een traditionele, lichte Koreaanse maaltijd.
Meer info over Mokja vind je hier.

Praktisch
Wanneer? woensdag 6 februari 2019
18u30 tot ca. 22u
Waar? De Wassende Maan, Beekstraat 35, 9800 Astene-Deinze
Zelf mee te brengen? Keukenschort en een confituurpotje
Prijs? 65 euro per persoon
Aantal deelnemers? Maximaal 15