
Workshop | Vegetarisch koken: humus, dips en groentenhapjes
door Hilde Coucke
Wil je je eerste stappen zetten in vegetarisch koken? Of inspiratie opdoen voor nieuwe vegetarische gerechten? Deze reeks workshops zal jou inspireren! Hilde is een hobbykok en vertrok destijds van de klassieke keuken, maar kookt vandaag even gemakkelijk vegetarische gerechten. Ze neemt je mee op tocht doorheen de vele mogelijkheden van groenten en vleesvervangers. Na een korte kennismaking en inleiding gaan we in groepjes aan de slag. Als alles klaar is, dan tafelen we gezellig en wisselen we onze ideeën uit over de bereidingen. En tot slot ruimen we samen alles op.

Hummus, dips en groentenhapjes
Wil je heerlijke veggie aperitiefhapjes? Of gebruik je deze recepten liever als broodbeleg of als deel van een lunch? We verkennen de mogelijkheden van groenten in deze rol.

Praktisch
Wanneer?
Do 13 februari: Humus, dips en groentenhapjes
Do 20 februari: Groententaart en quiche
Woe 26 februari: Ovenschotels en wok
19u - ca. 22u
Prijs?
€35/pp per workshop
Wie voor de hele reeks inschrijft ontvangt gratis een mooie winkeltas van De Wassende Maan.
Zelf mee te brengen?
Een schort (als je die graag hebt) en je favoriete mes. Uiteraard krijg je ook een receptenbundel mee naar huis.
Aantal deelnemers?
De workshop gaat door als er minstens 10 mensen ingeschreven zijn. Het maximum per workshop is 12.
Waar?
De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze