De Wassende Maan

 

Zomer opendeur

met expo en workshop

zatERDAG 25 juni 2022

 

Op zaterdag 25 juni zwaaien we de deuren van onze boerderij wagenwijd open!

We hebben heel wat bijzondere activiteiten voor jullie in petto:

 
VERNISSAGE + EXPO "VOETEN IN DE AARDE" (11u)

We zijn trots dat we de rondreizende expo 'Voeten in de Aarde' op de boerderij mogen ontvangen. Om 11u is er een vernissage met uitleg van de curator Kaya Jakovits. Aansluitend is er een zomerse receptie.

→ meer info

WORKSHOP "Mindful vormtekenen" (13u30 - 16u30)

In het teken van de expo onderzoeken we samen de wonderlijke wereld van vormkracht. We gaan aan de slag met planten, kruiden, bloemen en groenten vers van ons veld. Vormtekenen is een uitgelezen vorm van mindfulness. Benieuwd naar deze deugdzame creatieve vorm van onthaasting?

→ meer info en inschrijven

RONDLEIDINGEN OP ONS VELD (10u, 13u30 en 14u30)

Ontdek onze velden langs het bewegwijzerde boerderijpad (klik voor meer info), op eigen houtje of mee op rondleiding met de boeren. 

Misschien spring je liever op de fiets voor een mooie tocht naar onze akkers in Zulte? De route van ca. 40 km loopt in lusvorm. Verkrijgbaar in de winkel of hier op de website.

BIO BOERDERIJBAR MET ECO SPEELTUIN (10-16u)

Plof gezellig neer in de boerderijbar met de allerlekkerste biodrankjes en hapjes. De kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in onze eco speeltuin.

BIOWINKEL XL MET PROEVERIJEN (9 - 16u)

Iedereen is van harte welkom in onze mooie nieuwe winkel op de boerderij. We trakteren elke winkelklant vandaag op een gratis drankje in de bar! Heel wat leveranciers komen met proevertjes van hun lekkerste bioproducten. Om ons nieuwe gamma van Dr. Hauschka te vieren kan je je laten verwennen met een gratis kennismaking van 20 min met de producten incl. kort verwenmoment. Wees er snel bij: vol = vol! Inschrijving verplicht via winkel@dewassendemaan.be.

 

KOM JIJ OOK?

Van harte welkom op zaterdag 25 juni!

De Wassende Maan
Beekstraat 35
9800 Astene-Deinze