DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO
Kookworkshop met Lieve Ferdinande. Kimchi wordt in Korea bij ongeveer elk gerecht gegeten. Het is ontstaan als methode om groenten te bewaren, maar dankzij de lokale smaakmakers ontwikkelde het zich tot een ware smaakbom.
27 november, 2024
- 27 november, 2024
Op 6 december maken we het gezellig op de boerderij. De allerkleinsten laten hun schoentje achter in onze superette. De allergrootsten genieten van jazzmuziek, proevertjes en meer.
06 december, 2024
- 06 december, 2024
Japans eten wordt al te vaak herleid tot sushi, terwijl het een keuken met zoveel mogelijkheden is. Maar... hoe begin je daar nu aan? Samen leren we de basisingrediënten kennen en hoe je ze best bereid.
22 januari, 2025
- 22 januari, 2025
Kookworkshop met Lieve Ferdinande. Deze aloude bewaartechniek is niet alleen een van de meest ecologische die je kan bedenken, ze is ook nog eens supergezond.
26 maart, 2025
- 26 maart, 2025
In mei is het volop de tijd van blaadjes en stengels. Blaadjes van nieuwe plantjes: looksoorten, onkruid zoals zevenblad, duizendblad, weegbree, paardenbloem. Heerlijk om de eerste lentegerechtjes te maken.
03 mei, 2025
- 03 mei, 2025
Deze keer gaan we op Zweedse ontdekkingstocht. Na deze workshop knutsel je je (mid)zomer-buffet helemaal zelf in elkaar.
04 juni, 2025
- 04 juni, 2025