DE WASSENDE MAAN ... MEER DAN BIO
Veel mensen willen graag wat vaker plantaardig eten. Jij misschien ook? Maar… het lijkt zo moeilijk. De meesten van ons zijn niet grootgebracht met de plantaardige keuken en dat maakt het niet vanzelfsprekend. Zo’n plantaardige burger is wel een oplossing voor een keer, maar je hebt ook graag afwisseling. Hoe je aan plantaardig koken begint en planten meer plaats geeft in je dagdagelijkse gerechten kom je te weten tijdens deze lezing.
21 januari, 2025
- 21 januari, 2025
Japans eten wordt al te vaak herleid tot sushi, terwijl het een keuken met zoveel mogelijkheden is. Maar... hoe begin je daar nu aan? Samen leren we de basisingrediënten kennen en hoe je ze best bereidt.
22 januari, 2025
- 22 januari, 2025
Kookworkshop met Lieve Ferdinande. Deze aloude bewaartechniek is niet alleen een van de meest ecologische die je kan bedenken, ze is ook nog eens supergezond.
26 maart, 2025
- 26 maart, 2025
In mei is het volop de tijd van blaadjes en stengels. Blaadjes van nieuwe plantjes: looksoorten, onkruid zoals zevenblad, duizendblad, weegbree, paardenbloem. Heerlijk om de eerste lentegerechtjes te maken.
03 mei, 2025
- 03 mei, 2025
Deze keer gaan we op Zweedse ontdekkingstocht. Na deze workshop knutsel je je (mid)zomer-buffet helemaal zelf in elkaar.
04 juni, 2025
- 04 juni, 2025